Op zoek naar een bijbaantje?

We zijn regelmatig op zoek naar vakantiewerken of oproepkrachten voor onze 50 filalen. Houd Facebook in de gaten wanneer we op zoek zijn naar een collega bij jou in de buurt. Maar een open sollicitatie mag altijd. We houden je in het bestand en je kan worden opgeroepen als er een plekje is.

Werken bij een groentewinkel betekent: aanpakken. Je helpt mee om de winkel er op en top uit te laten zien. Het kan voorkomen dat je dan een zware krat met appels moet tillen. Van ons mag je al komen werken als je 14 bent. Overleg als je nog geen 15 bent eerst even met je ouders hoeveel je mag komen werken, dan passen wij het rooster er op aan.

Hoe solliciteer je? Je mag gewoon bij ons binnenstappen. We houden van initiatiefnemers, want straks in de winkel moet je ook mensen adviseren over de lekkerste soorten groenten en fruit.
Eerst even mailen mag ook. Dat mag naar: [email protected]. Dan vertellen wij alvast tegen de winkelmanager dat je langs komt voor een gesprek.

We zoeken voornamelijk medewerkers in de periode voor en na de grote zomervakantie. Voor de zomervakantie voornamelijk vakantiewerkers en daarna (vaste) weekendhulpen.